NADAL  2017____________________________          

 

                                                           42 € + 10% IVA

Per picar:  

 

ü  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

ü  Croquetes de galtes amb ceps

 

Primer plat:

 

ü  Sopa de galets amb medalló de pilota

 

 

Segon a escollir

 

ü  Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

ü  Filet de porc ibèric amb crocant de fruits secs amb guarnició de puré de poma i reducció de vi

ü  Filet de bou amb salsa de pebre verd i patata violeta al caliu

ü  Galtes ibèriques en el seu suc amb base de poma Golden

ü  Garrí confitat amb reducció de vi i cruixent de carabassa

ü  Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

ü  Tronc de lluç Isalba

ü  Suprema de salmó farcit de gorgonzola amb coulis de pastanaga i teula cruixent de cansalada ibèrica

ü  Suquet de gambes amb ceps

ü  Suprema de lluç amb salsa de calamarsets i xips de moniato

ü  Bacallà dessalat sobre jaç de coulis de pebrot groc i salsa de mel i pinyons.

 

 

Postre

ü  Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i coulis de mango

 

Pa, agua i vi*

*La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

 

Copa de cava i dolços nadalencs

 

 

SANT ESTEVE 2017___________________________          

 

                                                           42 € + 10% IVA Para picar:  

 

ü  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

ü  Pasta de full de verduretes amb tataky de tonyina i salsa teriyake

 

Primer plat:

 

ü  Caneló de pollastre de corral, gambes y ceps

 

Segon a escollir

 

ü  Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

ü  Filet de porc ibèric amb crocant de fruits secs amb guarnició de puré de poma i reducció de vi

ü  Filet de bou amb salsa de pebre verd i patata violeta al caliu

ü  Galtes ibèriques en el seu suc amb base de poma Golden

ü  Garrí confitat amb reducció de vi i cruixent de carabassa

ü  Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

ü  Tronc de lluç Isalba

ü  Suprema de salmó farcit de gorgonzola amb coulis de pastanaga i teula cruixent de cansalada ibèrica

ü  Suquet de gambes amb ceps

ü  Suprema de lluç amb salsa de calamarsets i xips de moniato

ü  Bacallà dessalat sobre jaç de coulis de pebrot groc i salsa de mel i pinyons.

 

Postre

ü  Biscuit de turró con amb xocolata calenta

 

Pa, aigua i vi*

*La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

 

Copa de cava i dolços nadalencs

 

 

ANY NOU 2017____________________________          

 

                                                           42 € + 10% IVA Per picar:  

 

ü  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

ü  Minicanelons d’au, galtes i foie amb salseta de ceba i virutes de parmesà

 

Primer plat a escollir

 

ü  Crema d’escamarlans amb mini mandonguilles de rap

ü  Amanida amb pernil d’ànec, daus de mango i virutes de minicuit

 

Segon a escollir

 

ü  Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

ü  Filet de porc ibèric amb crocant de fruits secs amb guarnició de puré de poma i reducció de vi

ü  Filet de bou amb salsa de pebre verd i patata violeta al caliu

ü  Galtes ibèriques en el seu suc amb base de poma Golden

ü  Garrí confitat amb reducció de vi i cruixent de carabassa

ü  Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

ü  Tronc de lluç Isalba

ü  Suprema de salmó farcit de gorgonzola amb coulis de pastanaga i teula cruixent de cansalada ibèrica

ü  Suquet de gambes amb ceps

ü  Suprema de lluç amb salsa de calamarsets i xips de moniato

ü  Bacallà dessalat sobre jaç de coulis de pebrot groc i salsa de mel i pinyons.

 

Postre

ü  Sopa freda de maduixes amb gelat de mango i llengua de gat

 

Pa, agua i vi*

*La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

 

Copa de cava i dolços nadalencs

 

 

REIS 2017__________________________          

 

                                                           42 € + 10% IVA Per picar:  

 

ü  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

ü  Torrada de xapata amb brandada de lluç amb virutes de mango l’aroma de cítrics

 

Primer plat:

 

ü  Canelons tradicionals

 

Segon a escollir

 

ü  Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies.

ü  Filet de porc ibèric amb crocant de fruits secs amb guarnició de puré de poma i reducció de vi

ü  Filet de bou amb salsa de pebre verd i patata violeta al caliu

ü  Galtes ibèriques en el seu suc amb base de poma Golden

ü  Garrí confitat amb reducció de vi i cruixent de carabassa

ü  Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

ü  Tronc de lluç Isalba

ü  Suprema de salmó farcit de gorgonzola amb coulis de pastanaga i teula cruixent de cansalada ibèrica

ü  Suquet de gambes amb ceps

ü  Suprema de lluç amb salsa de calamarsets i xips de moniato

ü  Bacallà dessalat sobre jaç de coulis de pebrot groc i salsa de mel i pinyons

 

Postre

ü  Tiramisú

 

Pa, agua i vi*

*La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

 

Copa de cava i dolços nadalencs