NADAL  2019____________________________          

 

 

 

                                                          47,5 € + 10% IVA   Per picar:  

 

  • Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

  • Croquetes de gambes

     

  • Primer plat:

     

 

  • Sopa de galets amb medalló de pilota

     

  • Segon a escollir

     

 

  • Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

  • Filet de porc ibèric amb gratèn de patata i salsa de mostassa i mel

  • Filet de bou amb foie al Porto

  • Galtes ibèriques en el seu suc sobre medalló de poma Golden

  • Garrí confitat amb reducció de taronja i cruixent de carabassa

  • Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

  • Suprema de salmó al vapor amb reducció de vinagre de Mòdena i espàrrecs rostits amb teula de formatge

  • Suquet de gambes amb ceps

  • Suprema de lluç amb crocanti de festucs sobre base de maionesa de llima

  • Bacallà confitat amb ‘ajoarriero’ i salsa de mel

     

    Postre

     

 

  • Sopa freda de maduixes amb gelat de mango i llengua de gat

     

     

    Pa, agua i vi y cafè*

    *La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

    Cafès amb licor amb suplement de 1€

     

    Copa de cava i dolços nadalencs

 

 

 

SAN ESTEVE 2019___________________________          

 

 

 

                                                           47,5 € + 10% IVA  Per picar:  

 

 

 

  • Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

  • Pasta amb picada de ceba, tomàquet i advocat amb llagostins

     

    Primer plat:

     

 

  • Caneló gratinat de costillar amb daus de carabassa, bolets i foie amb beixamel de ceps

     

    Segon a escollir

     

 

  • Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

  • Filet de porc ibèric amb gratèn de patata i salsa de mostassa i mel

  • Filet de bou amb foie al Porto

  • Galtes ibèriques en el seu suc sobre medalló de poma Golden

  • Garrí confitat amb reducció de taronja i cruixent de carabassa

  • Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

  • Tronc de lluç Isalba.

  • Suprema de salmó al vapor amb reducció de vinagre de Mòdena i espàrrecs rostits amb teula de formatge

  • Suquet de gambes amb ceps

  • Suprema de lluç amb crocanti de festucs sobre base de maionesa de llima

  • Bacallà confitat amb x i salsa de mel

     

    Postre

     

 

  • Biscuit de torró amb xocolata calenta

     

     

    Pa, agua i vi y cafè*

    *La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

    Cafès amb licor amb suplement de 1€

     

    Copa de cava i dolços nadalencs

     

  •  

 

 

ANY NOU 2020____________________________          

 

 

 

                                                           47,5 € + 10% IVA  Per picar:  

  

  • Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

  • Mandonguilla cruixent amb gerds y salsa de formatges suaus i cruixent de remolatxa

     

    Primer plat a escollir

     

 

  • Crema de marisc amb picada de bolets

  • Amanida amb grillons de taronja, llagostins i nous amb vinagreta de mòdena

     

    Segon a escollir

     

 

  • Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

  • Filet de porc ibèric amb gratèn de patata i salsa de mostassa i mel

  • Filet de bou amb foie al Porto

  • Galtes ibèriques en el seu suc sobre medalló de poma Golden

  • Garrí confitat amb reducció de taronja i cruixent de carabassa

  • Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

  • Suprema de salmó al vapor amb reducció de vinagre de Mòdena i espàrrecs rostits amb teula de formatge

  • Suquet de gambes amb ceps

  • Suprema de lluç amb crocanti de festucs sobre base de maionesa de llima

  • Bacallà confitat amb ‘ajoarriero’ i salsa de mel

     

     

    Postre

     

 

  • Sopa freda de maduixes amb gelat de mango i llengua de gat

     

    Pa, agua i vi y cafè*

    *La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

    Cafès amb licor amb suplement de 1€

     

    Copa de cava i dolços nadalencs

 

 

 

 

 

REIS 2020__________________________          

 

 

 

                                                           47,5 € + 10%IVA   Per picar:  

 

 

  • Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet

  • Niu de pasta de full amb compota de poma, ceba caramel·litzada i foie amb pintes de melmelada especiada de fruites

     

    Primer plat:

     

 

  • Canelons tradicionals

     

    Segon a escollir

     

 

  • Espatlla de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i escalonies

  • Filet de porc ibèric amb gratèn de patata i salsa de mostassa i mel

  • Filet de bou amb foie al Porto

  • Galtes ibèriques en el seu suc sobre medalló de poma Golden

  • Garrí confitat amb reducció de taronja i cruixent de carabassa

  • Entrecotte a la planxa amb ventall de patata acompanyat de salsa al gust (pebre, rocafort)

  • Suprema de salmó al vapor amb reducció de vinagre de Mòdena i espàrrecs rostits amb teula de formatge

  • Suquet de gambes amb ceps

  • Suprema de lluç amb crocanti de festucs sobre base de maionesa de llima

  • Bacallà confitat amb ‘ajoarriero’ i salsa de mel

     

    Postre

     

 

  • Biscuit de torró amb xocolata calenta

     

    Pa, agua i vi y cafè*

    *La beguda inclou una ampolla per a cada quatre persones

    Cafès amb licor amb suplement de 1€

     

    Copa de cava i dolços nadalencs