A l'Isalba tens un espai ideai per organitzar les teves trobades amb amics o  celebrar els teus moments més especials. Podem fer noces reduïdes, batejos, comunions, menjars d'empresa……..

 

Tenim menús per a grups desde 20 a 35 € + 10 % IVA, i si vols podem dissenyar a mida amb tu la teva celebració 

 

Menus per a Grups:

                                             

Menu grups 1

 

Aquest menú és un exemple els plats poden variar segons el mercat 

 

PLATS PER PICAR

 

  • Pebrots del piquillo farcit de poma i tonyina gratinats amb base de salsa de ceba.
  • Croquetes de pollastre casolanes

PRIMERS PLATS (a escollir entre):

  • Amanida amb cherry, llagostins, grillons de taronja i ceba deshidratada
  • Rissotto de pollastre i panses
  • Pasta fresca amb salsa  d’albergínia a l’aroma de comí
  • Timbal d’albergínia amb formatge de cabra gratinat

SEGONS PLATS (a escollir entre):

CARN

 

Espatlla de xai al forn al estil tradicional

 

Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)

 

Galtes ibèriques amb bolets

 

Filet de porc al gust (pebre, roquefort, ceps o planxa)

PEIX

 

Suprema de lluç amb salsa d’escamarlans i cruixent de porro

 

Orada al aroma de les cinc pebres

 

Suprema de salmó farcida amb gorgonzola sobre llit de ceba confitada al vi negre

 

Bacallà dessalat amb tomàquet i alls confitats

 

 

         Postre, 1 servei de pa, vi o aigua (una ampolla per a cada 4 persones)

 

 

 

25,50 € + 10 % IVA

 

 

 

 

 

 Menu grups 2

Aquest menú és un exemple els plats poden variar segons el mercat

 

Estil dels plats de degustació:

 

  • Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet
  • Amanida de formatge de cabra amb cruixent de cansalada ibèrica
  • Minicanelons de pollastre a l’ast i bolets amb beixamel de ceba i parmesà
  • Croquetes casolanes.
  • Escamarlans saltejats amb làmines de ceps.

 

CARN (*)

Espatlla de xai al forn al estil tradicional

Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)

Magret d’ànec amb salsa de fruits del bosc

Filet de bou amb làmina de codony i salsa de foie

Filet de porc al gust (pebre, roquefort o planxa)

Llom farcit amb prunes amb salsa de fruits secs i tatén de patata i poma

Galtes ibèriques amb bolets

Garrí confitat amb reducció de taronja

Pasta de full de poma i foie amb pintes de  melmelada de mango

 

PEIX (*)

Tronc de lluç a la Donosti

Orada al aroma de les cinc pebres

Llobarro al forn amb patates

Suprema de lluç amb salsa d’escamarlans i cruixent de porro

Suprema de salmó farcida amb gorgonzola sobre llit de ceba confitada al vi negre

Tataki de tonyina

Bacallà dessalat amb tomàquet i alls confitats.

 

Postre, 1 servei de pa, vi o aigua (una ampolla per a cada 4 persones)

 

30 € + 10 % IVA

(*) en funció del número de persones es redueix la varietat dels segons plats a escollir

 

 

 Menú grups 3                                  

Aquest menú és un exemple els plats poden variar segons el mercat

                                                                      

 PER PICAR

 

-       Ensalada de queso de cabra, cherry, cebolla deshidratada y crujiente de jamón

-       Pimientos de piquillo gratinados relleno de atún y manzana con salsita de cebolla

-       Lacon con cachelos y aceite de pimienta rosa

-       Fideuà

 

Segundos                                         

 

Carnes

Entrecotte al gusto (pimienta, roquefort o plancha)

Solomillo de cerdo al gusto (pimienta, roquefort, ceps o plancha)

Lomo relleno de ciruelas con salsa de frutos secos con tatén de patata y manzana

Carrilleras ibéricas con setas

 

Pescados

Dorada al aroma de las cinco pimientas

Suprema de salmón rellena de gorgonzola sobre lecho de cebolla confitada al vino tinto

Suprema de merluza con salsa de escamarlans y crujiente de puerros

Bacalao con salsa de tomate escalibado y ajitos confitados

 

 

 

Postre, 1 servicio de  pan, agua o vino (1 botella para cada 4 personas)

 

20 € + 10 % IVA

 

 

 

MENÚ CELEBRACIONES 1

 

 

APERITIUS:

 

  • Patates chips
  • Olives

PER PICAR:

 

  • Pernil ibèric amb pa de coca 

PRIMERS PLATS (a escollir entre):

 

  • Amanida de llagostins amb taronja, esparces y tomàquet cherry
  • Fideuà amb daus de sèpia
  • Timbal d’albergínia amb formatge de cabra gratinat

 

SEGONS PLATS (a escollir entre):

 

CARN

Espatlla de xai al forn al estil tradicional amb patates a la parisina

Filet de porc amb salsa de ceps

Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)

Galtes ibèriques amb bolets i puré de patata natural

 

PEIX

Tronc de lluç a la Donosti

Orada al aroma de les cinc pebres

Salmó al gust (pebre, roquefort o planxa)

Llobarro al forn amb patates

 

Postre, 1 servei de pa, una ampolla de vi i una ampolla d’aigua per cada quatre persones.

 

Copa de cava i pastís

 

32€ + IVA

 

MENÚ  ESPECIAL CELEBRACIONS 2

Aquest menú és un exemple els plats varien segons el mercat

 

Cinc plats de degustació i un segon a escollir entre carn o peix

 

  • Amanida de formatge de cabra amb cruixent de pernil
  • Pebrots de piquillo farcits amb tonyina i poma gratinadas amb base de salsa de ceba
  • Croquetes cassolanes
  • Escamarlans saltejats
  • Rissotto de bolets amb botifarra de perol

 

CARN (*)

Espatlla de xai al forn al estil tradicional

Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)

Magret d’ànec amb salsa de fruits del bosc

Filet de bou amb salsa al Oporto

Filet de porc al gust (pebre, roquefort o planxa)

Medalló de llom confitat amb salsa al Oporto

Galtes ibèriques amb bolets

Garrí confitat amb reducció de taronja

Confit d’ànec amb peres

 

PEIX (*)

Tronc de lluç a la Donosti

Orada al aroma de les cinc pebres

Salmó al gust (pebre, roquefort o planxa)

Llobarro al forn amb patates

Tonyina fresca confitada amb tomàquet escalivat

Suprema de lluç amb salsa d’escamarlans.

Tataki de tonyina

Bacallà dessalat amb pebrot escalivat i praliné de pinyons

 

1 servei de pa, postres, un ampolla de vi i una d’aigua per cada quatre persones

 

Copa de cava i pastís

 

37€ + IVA

 

 

(*) en funció del número de persones es redueix la varietat dels segons plats a escollir