El nostre MENU ISALBA de cap de setmana és la nostra aposta. Cada setmana ens esforcem a oferir-vos una proposta diferent i variada que us agradi i us sorprengui.

 

A la carta podràs trobar altres plats exclusius i tradicionals de la nostra cuina, com l'arròs caldós amb llamàntol, els canelons, les nostres croquetas............ etc.

 

Hem incorporat un apartat amb els plats que més els agraden als mes petits de la família.

 

Tenim també un menú especial de degustació que des de fa anys oferim als nostres clients, el "PICOTEO".

 

Consulteu-nos les propostes especials que tenim dissenyades per a grups.

 

Us esperem !!!

 

 

                                                                                                                                         

 

Primers                                                                 

Amanida de la setmana (combinem diferents elements en armonia amb una base de mezclum amb brots  tendres)

Rissotto de la setmana (els arrossos són una de les nostres especialitats)

Timbal d’albergínia amb medalló de formatge de cabra

Pasta fresca de la setmana (cintes de pasta amb diferents salses)

Carpaccio de vedella amb formatge parmesà

Carpaccio de tonyina amb oli de pebre rosa (spl 2€)

Plat especial (cada setmana un plat especial diferent ......)

 

Segons  

Carn

Espatlla de xai al forn al estil tradicional (spl. 6€)

Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)

Magret d’ànec amb salsa de fruits del bosc amb cruixent de moniato

Filet de bou amb làmina de codony i salsa de foie d’ànec (spl. 6€)

Filet de porc al gust (pebre, roquefort, ceps o planxa)

Pasta de full de poma i foie amb pintes de melmelada de mango

Secret a la planxa al aroma de romaní amb tiretes de pebrot de tres color i ou ferrat

Llom farcit de prunes amb salsa de fruits secs amb gratinat de patata i poma

Galtes ibèriques amb bolets

Garri confitat amb reducció de vi ranci i cruixent de carbassa

Peus de porc farcit de gambes i ceps amb salsa de mostassa antiga (spl. 3€)

 

Peix

Tronc de lluç a la Donosti

Orada al aroma de les cinc pebres

Salmó a la planxa

Suprema de salmó farcida amb gorgonzola sobre llit de ceba confitada al vi negre

Llobarro al forn amb patates. (spl. 4€)

Suprema de lluç amb salsa d’escamarlans

Tataki de tonyina

Bacallà dessalat amb tomàquet i alls confitats  (spl. 4€)

Llamàntol gratinat amb ametlles (spl. 8€)

 

Postres

 

Pa, aigua o vi (1 ampolla per a cada quatre persones)

 

20 €. 10% iva no inclós