El nostre MENU ISALBA de cap de setmana és la nostra aposta. Cada setmana ens esforcem a oferir-vos una proposta diferent i variada que us agradi i us sorprengui.
A la carta podràs trobar altres plats exclusius i tradicionals de la nostra cuina, com els nostres peus de porc farcits de gambes i ceps, l'arròs caldós amb llamàntol, els canelons, les nostres croquetas.....
Hem incorporat un apartat amb els plats que més els agraden als mes petits de la família.
Tenim també un menú especial de degustació que des de fa anys oferim als nostres clients, el "PICOTEO".
Consulteu-nos les propostes especials que tenim dissenyades per a grups.
Primers
Amanida de la setmana (combinem diferents elements en armonia amb una base de mezclum amb brots tendres)
Rissotto de la setmana (els arrossos són una de les nostres especialitats)
Timbal d’albergínia amb medalló de formatge de cabra
Pasta fresca de la setmana (cintes de pasta amb diferents salses)
Carpaccio de vedella amb formatge parmesà
Carpaccio de tonyina amb oli de pebre rosa (spl 2€)
Carpaccio de peus de Porc
Plat especial (cada setmana un plat especial diferent)
Segons
Carn
Espatlla de xai al forn al estil tradicional (spl. 6€)
Entrecotte al gust (pebre, roquefort o planxa)
Magret d’ànec amb salsa de fruits del bosc amb cruixent de moniato
Filet de bou amb làmina de codony i salsa de foie d’ànec (spl. 6€)
Filet de porc al gust (pebre, roquefort, ceps o planxa)
Pasta de full de poma i foie amb pintes de melmelada de mango
Secret a la planxa al aroma de romaní amb tiretes de pebrot de tres color i ou ferrat
Llom farcit de prunes amb salsa de fruits secs amb gratinat de patata i poma
Galtes ibèriques amb boletsGarri confitat amb reducció de vi ranci i cruixent de carbassa
Peus de porc farcit de gambes i ceps amb salsa de mostassa antiga (spl. 3€)
Peix
Tronc de lluç a la Donosti
Orada al aroma de les cinc pebres
Salmó a la planxa
Suprema de salmó farcida amb gorgonzola sobre llit de ceba confitada al vi negre
Llobarro al forn amb patates. (spl. 4€)
Suprema de lluç amb salsa d’escamarlans
Tataki de tonyinaBacallà dessalat amb tomàquet i alls confitats (spl. 4€)
Llamàntol gratinat amb ametlles (spl. 8€)
Postres
Pa, aigua o vi (1 ampolla per a cada quatre persones)
24 €. IVA inclòs
Obrim Divendres, Dissabtes Migdia i Nit i Diumenges al migdia. Els dijous per a grups(consultar)
L'horari de cuina és de 13:30 a 15:30 els migdies i de 9 a 11:30 a les
Carrer Sant Jeroni, 31
Santa Coloma de Gramenet, Barcelona 08921
Metro L1 (Cerca de l´Ajuntament-plaça de la Vila)
Clica aquí: Localització